ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Το Roni the Great είναι το brand name μιας νέας σειράς υψηλής ποιότητας βιολογικών προϊόντων ελληνικής αρώνιας σε πολλές γεύσεις και γευστικούς συνδυασμούς!

Είναι 100% φυσικά, ισχυρά αντιοξειδωτικά, αντι-ιικά και αντιμικροβιακά, vegan, χωρίς γλουτένη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης!

Η σειρά προϊόντων Roni the Great, επώνυμα, ιδιωτικής ετικέτας και χύμα, περιλαμβάνει:


• Χυμό αρώνιας 100%
• Φυσικά φρουτοποτά με αρώνια (Boost, Dtox)
• Μαρμελάδες αρώνιας φρούτων
• Αρώνια σε σκόνη
• Αποξηραμένα / κατεψυγμένα / φρέσκα μούρα αρώνιας χύμα
• Τσάι με αρώνια & μπαχαρικά

Θάμνοι Αρώνιας
0
Χώρες εξαγωγής
0
Προϊόντα
Χρόνια εμπειρίας

Οι καρποί της αρώνιας προέρχονται από τα βιολογικά μας στην καρδιά της μακεδονικής γης, στην Πέλλα , τη γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μας είναι :


1. Το έδαφος, η τοπογραφία και το κλίμα των δικών μας καλλιεργήσιμων χωραφιών δίνουν μεγάλες ποσότητες καρπών αρώνιας με τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως η γεύση, το άρωμα, το μέγεθος, το χρώμα και την ωρίμανση την ίδια περίοδο.


2. Επιπλέον, το γενικό terroir έχει ως αποτέλεσμα τα μούρα της αρώνιας μας να έχουν υψηλή αξία brix (25-30) που τα κάνει πιο γλυκά και νόστιμα για αυτό και τρώγονται ευχάριστα και φρέσκα.


3. Ο χώρος επεξεργασίας μας είναι κοντά στο τόπο καλλιέργειας της αρώνιας, βοηθώντας μας στο να επεξεργαστούμε αμέσως μετά τη συγκομιδή τα ώριμα φρούτα, με αποτέλεσμα τη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών και των πολύτιμων πολυφαινολών. (ουσίες για τις οποίες η αρώνια είναι γνωστή)


4. Η βιολογική μας καλλιέργεια, με συνέπεια και ήθος, έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή καρπών αρώνιας με μηδενικά (0) υπολείμματα σε 569 ενεργά χημικά συστατικά (ελεγμένα από διαπιστευμένο εργαστήριο για το σκοπό αυτό).


5. Τέλος, είμαστε μια ευέλικτη εταιρεία που ακούει τις ανάγκες των πελατών μας και προσαρμόζεται σε αυτές, όσον αφορά την παραγωγή προϊόντων κατά παραγγελία και νέων συνταγών όπως νέες γεύσεις σε χυμούς και όχι μόνο.

Γνωρίστε τα προϊόντα μας!

Γνωρίστε τα προϊόντα μας!

Shopping Cart